دایرهالمعارف اساطیر و آیینهای باستانی جهان، جلد 5
(ج، چ، ح، خ)در دستهبندیپژوهش هنر
توضیحات و مشخصات
کتاب «اساطیر و آیین های باستانی جهانی» به مقوله آفرینش اساطیر و اقسام آن می پردازد.
تعریف آیین، چگونگی به وجود آمدن اسطوره، علل پیدایش آیین ها، اسطور ه ها و باورهای ساکنان نواحی مختلف، آیین های باستانی در سرزمین های کهن و دوره های اسطوره ای ساکنان زمین از مباحث دیگری است که در این کتاب مورد تحلیل و بررسی قرار می گیرد. «ماه و آب»، «رمز پردازی ماه»، «اعتقاد به فتیش و پرستش توتم»، «نمادها و باورهای قوم مایا»، «باورها و نمادهای قوم تاراسک»، «خدایان ودائی هند»، «پرستش جانوران» و «آئین ها و باورهای هند باستان» برخی از سرفصل های موجود در کتاب است.
اساطیر در جوامع ابتدایی اعتقادات انسان را بیان می کردند، پژوهش در اساطیر و آگاهی از آن ها به شناخت بردوره های مختلف کمک می کند. کتاب حاضر پژوهشی است در این باب که به معرفی اساطیر و چگونگی به وجود آمدن اسطوره های مختلف و پیدایش و اعتقادات مختلف و باورها و آیین های باستانی در اقوام مختلف جهان در طول تاریخ پرداخته است.
بریدهای از کتاب دایرهالمعارف اساطیر و آیینهای باستانی جهان
اسطوره ها بازگوکننده چگونگی زندگی بشر، مناسک و آیین ها, تولد و مرگ و زندگی پس از مرگ انسان می باشد. در توجیه واژه اساطیر می توان گفت: «اساطیر واژه ای است تازی که از زبان عربی به زبان فارسی راه یافته است. معنی آن عبارت است از سخن های پریشان و بیهوده، افسانه های باطل، احادیث بی سامان و قصه های دروغ. اسطوره را باید نگرشی دانست که بیان تفکر و اندیشه بشر را با تخیل در هم آمیخته و به مرور زمان خود را به زندگی بشر تحمیل می کند.
مشخصات
-
نویسنده:
غلامرضا معصومی،
-
شابک:
97800322564
-
قطع:
رحلی
-
تعداد صفحه:
558
پدیدآورندگان
-
نویسنده یا مولف کتاب دایرهالمعارف اساطیر و آیینهای باستانی جهان
برای ثبت نقد و بررسی وارد حساب کاربری خود شوید.