موسیقی در دوره غزنویان
- قیمت: 325,000 تومان
توضیحات و مشخصات
نویسنده در این کتاب ابتدا توضیح میدهد تاریخ به ۳ دورهٔ کلی باستان، میانی و معاصر، ممکن است خصوصیات مشترکی در هر ۳ دوره کلی مشاهده شود. با وجود جابهجایی سلسلهها و تغییرات فرهنگی آنها، نشانههایی مشترک در این ۳ دوره وجود دارد. جابهجایی سلسلهها که گاه خطی و گاه موازی پیش میرود، ویژگیهای خاصی را رقم میزند که این ویژگیها بهطورکلی بر تحولات فرهنگی سلسلهها نیز اثرگذار است. موسیقی که خود یکی از مظاهر فرهنگی هر دوره تلقی میشود، یکی از موضوعات مهم است که در شناخت جلوههای فرهنگی هر سلسلهٔ تاریخی میتواند مؤثر واقع شود.
موضوع اصلی کتاب موسیقی در دوره غزنویان تحولات اجتماعی و نظری موسیقی در دوران غزنوی است. در این کتاب، تحولات اجتماعی و تخصصی موسیقی در دوران غزنوی (۳۶۶ ـ ۵۸۲ ق) بررسی شده است. چیستی و چگونگی تحولات موسیقی در ابعاد اجتماعی و تخصصی در دوران غزنویان را میتوان مهمترین سؤالهای این تحقیق دانست.
بریدهای از کتاب موسیقی در دوره غزنویان
موضوع این کتاب، تحولات اجتماعی و نظری موسیقی در دوران غزنوی (۳۶۶-۵۸۲ ق) است. اهمیت قدرتهای اجتماعی و نقش آنان در موقعیتهای اجتماعی اهل موسیقی و باورهای زمانه؛ نقش تفکر دینی غالب (مذهب اسلام) در موسیقی این دوران؛ درک عمیقتر از تأثیرات فرهنگی ایران، ترک، عرب، ماوراء النهر، و هند بر تحولات موسیقی؛ بررسی دقیقتر چگونگی اسارت لوریان (کولیها) در دوره غزنوی؛ شناخت تأثیرات اجتماعی در نظام موسیقایی پردگانی؛ شناسایی موسیقیدانان و سازهای متداول؛ بررسی تحولات نظری موسیقی به عنوان مکتب قدیم خراسان و درک عمیقتر از مراحل شکلگیری نظام پردگانی و ایقاعی از اهداف این پژوهش است.
مشخصات
-
نویسنده:
سید حسین میثمی،
-
شابک:
9786000328511
-
قطع:
وزیری
-
تعداد صفحه:
364
-
سال انتشار شمسی:
1402
-
نوبت چاپ:
1
-
جلد کتاب:
شومیز
پدیدآورندگان
-
نویسنده یا مولف کتاب موسیقی در دوره غزنویان
برای ثبت نقد و بررسی وارد حساب کاربری خود شوید.