دولت تازه
دولت تازه چالش ها، موانع و فرصت ها: چرا وچگونه به دولت احمدی نژاد کمک کنیمهر دولتی در آغاز کار با یک سلسله موانع، مشکلات، امکانات و فرصتها روبهروست که میتوان فهرست آنها را کموبیش برای همه دولتها مطرح نمود، اما در هر دولتی بهتبع نوع ..ادامه
در دستهبندیسایر
توضیحات و مشخصات
هر دولتی در آغاز کار با یک سلسله موانع، مشکلات، امکانات و فرصتها روبهروست که میتوان فهرست آنها را کموبیش برای همه دولتها مطرح نمود، اما در هر دولتی بهتبع نوع شعارها و سیاستهای محوری آن، میتوان موانع و مشکلات و امکانات و فرصتهای خاصی را برشمرد. برای همه آنهایی که با هر انگیزه و دلیلی اراده دارند، بیش از گذشته از موقعیت و توان خود برای کمک به دولت جدید استفاده کنند، نیاز است که شناخت روشنی از مسائل و مشکلات و همچنین فرصتها و امکانات دولت جدید داشته باشند.
هر دولتی در آغاز کار با یک سلسله موانع، مشکلات، امکانات و فرصتها روبهروست که میتوان فهرست آنها را کموبیش برای همه دولتها مطرح نمود، اما در هر دولتی بهتبع نوع شعارها و سیاستهای محوری آن، میتوان موانع و مشکلات و امکانات و فرصتهای خاصی را برشمرد. برای همه آنهایی که با هر انگیزه و دلیلی اراده دارند، بیش از گذشته از موقعیت و توان خود برای کمک به دولت جدید استفاده کنند، نیاز است که شناخت روشنی از مسائل و مشکلات و همچنین فرصتها و امکانات دولت جدید داشته باشند. هر چند در یک تحلیل عقلانی و انسانی بر همه ایرانیان فرض است که هر دولت مشروعی را که از مسیر قانونی به قدرت میرسد، مورد حمایت قرار دهند، اما بهدلایلیچند، باید همکاری و کمک به دولت احمدینژاد دوچندان باشد و هرکس در هر موقعیتی این سؤال را از خود داشته باشد که: «بیشترین کمک من چگونه میتواند تجلی یابد؟» طرح ضرورت نیاز به همکاری خاص و گستردهتر ازآنجهت است که: احمدینژاد باتکیهبر روحیهای مردمی و اخلاص خود، اراده کرده است بعد از دو دولت با دو نوع سیاست متفاوت که هر یک منشأ خدماتی فراوان و ارزشمند بودند و به طور طبیعی از مجموع سیاستهای آنها نواقص و کاستیهایی باقیمانده است، راهبردی را برگزیند که میتواند با تحقق تدریجی اهداف آن، منشأ اوجگیری توانمندیهای درونی جامعه ما باشد و آن، توجه توأمان دولت به همزمانی رشد و تعالی اخلاق و معنویت در کنار توسعه و پیشرفت مادی است. این راهبرد در مقدمه قانون اساسی ذکر شده است، اما تحمیل جنگ و تخریب و نابودی زیرساختهای اقتصادی، دولت هاشمی رفسنجانی را بیش از حد متوجه ساخت مادی جامعه نمود و کمتوجهی به تحولات سریع اجتماعی موجب گردید که دولت خاتمی باانگیزه توسعه سیاسی در جامعه، ضمن رویکردی محافظهکارانه به ادامه روند سازندگی مادی جامعه، بیشترین انرژی خود را برای تعادل بخشی به مباحث سیاسی جامعه سپری سازد. در مجموعه این شانزده سال، کمتوجهی به تحولات فرهنگی، روحی بسیاری از نیروهای متدین جامعه را تضعیف کرد و موجب شد با رشد معضلات اخلاقی و فرهنگی در جامعه، مشکلات رفتاری بسیاری از نیروهای مؤثر اجتماعی، خود بهعنوان مانعی فرا راه توسعه سیاسی و اقتصادی کشور نقش ایفا کند؛ موضوعی که از دید بسیاری از اقتصاددانان و سیاستمداران جامعه ما مخفی مانده است. متن کامل این کتاب را میتوانید از طریق گاهنامه سوره مهر مطالعه نمایید.
بریدهای از کتاب دولت تازه
حضور این ساختار بزرگ و پیچیده در شهرهای،بزرگ به ویژه ،پایتخت دور بسته و مستمری از تزریق یارانه ها را برای شهرهای بزرگ به وجود آورده و ملاحظات سیاسی کوتاه مدت اجازه جراحی های مورد نیاز را نداده است. مشکل از آنجا تداوم پیدا خواهد کرد که فضای فرهنگ عمومی عدالت را در تداوم تزریق یارانه های نابود کننده ساختارهای تولیدی تعریف کند و دولت جدید را مجبور سازد به جای جراحی و اصلاح برای در نظر گرفتن مصلحتهای کوتاه مدت و مقطعی و نوعاً سیاسی، نه تنها وضع موجود را ادامه دهد که با توجه به افزایش درآمدهای نفتی آن را توسعه دهد.
مشخصات
-
نویسنده:
حسن بنیانیان،
-
شابک:
964506080x
-
قطع:
پالتویی
-
تعداد صفحه:
32
پدیدآورندگان
-
نویسنده یا مولف کتاب دولت تازه
برای ثبت نقد و بررسی وارد حساب کاربری خود شوید.