پاره‌های انسان‌شناسی جنگ و شهادت

مجموعه مقالات (جلد اول)
کتاب پاره های انسان شناسی جنگ و شهادت به همت میثم مهدیار و سیروس ذوالفغاری گرداوری شده است. کتاب پاره های انسان شناسی جنگ و شهادت را انتشارات سوره مهر منتشر کرده و شامل مجموعه‌ای مقاله ا..ادامه
  • قیمت: 125,000 تومان

در دسته‌بندی

توضیحات و مشخصات

کتاب پاره های انسان شناسی جنگ و شهادت به همت میثم مهدیار و سیروس ذوالفغاری گرداوری شده است. کتاب پاره های انسان شناسی جنگ و شهادت را انتشارات سوره مهر منتشر کرده و شامل مجموعه‌ای مقاله است.

 

برخی جنگ هشت‌ساله را آزمایشگاه علوم انسانی در ایران دانسته‌اند و برخی حتی اعتقاد دارند توجه علوم انسانی در ایران به پدیدهٔ جنگ هشت‌ساله/ دفاع مقدس به‌مثابهٔ یک موضوع بومی زنده، که از نظر انسان‌های درگیر جنگ، مدیریت جنگ، روش جنگیدن و دستاوردهای فرهنگی و اجتماعی آن تفاوت‌های بسیاری با جنگ‌ها و درگیری‌های دیگر در قرن اخیر داشته است، می‌تواند به تصحیح پارادایم غالب علوم اجتماعی در ایران منجر شود که تحت تأثیر مطالعات شرق‌شناسانه و استعماری شکل گرفته است. در جلد اول این مجموعه، که با عنوان «پاره‌های انسان‌شناسی جنگ و شهادت» منتشر شده است، هشت ترجمه و یک تألیف در کنار هم قرار گرفته‌اند. وجه مشترک این مقالات علاوه بر قلمرو آنان، یعنی مقولهٔ جنگ و مفهوم شهادت، روش آن‌هاست. عمدهٔ این مقالات به نوعی ذیل روش نشانه‌شناسی و زیبایی‌شناسی انتقادی قرار می‌گیرند و در برخی از مقالات نویسندگان تلاش کرده‌اند رویکردی پدیدارشناسانه برای فهم مقولهٔ دفاع مقدس/ جنگ هشت‌سالهٔ ایران از طریق تحلیل بازنمایی آن در ادبیات، هنر و فرهنگ عامه اتخاذ کنند.

بریده‌ای از کتاب پاره‌های انسان‌شناسی جنگ و شهادت

زادگاه همان خانه است با مفهوم رجعت . خانه ، به معنای عام ،جایی است که در آن از کسی زاده شده ایم که او نیز احتمالا در همان جا زاده شده است.به همین معنا ، خانه جایی است که در آن کسی را نیز از دست داده ایم . پس در آنجا به صورت کهن الگو ساکنیم. خانه در جهان جهت ایجاد می کند .خانه در نظر هر فرد خانه زاد جهان را به خود می خواند . اینجاست که مادر ، زادگاه و خانه در یک ردیف قرار می گیرند و هنگامی که پای شهیدی در میان باشد ، جعبه آینه بر اساس طرح یک خانه شکل می گیرد.

مشخصات

  • شابک:

    9786000329440

  • قطع:

    وزیری

  • تعداد صفحه:

    336

  • سال انتشار شمسی:

    1399

  • نوبت چاپ:

    1

  • جلد کتاب:

    شومیز

پدیدآورندگان

ثبت نظر و نظرات

ورود / ثبت‌نام
لطفاً شماره موبایل خود را وارد کنید:
برگشت
کد تایید را وارد کنید
ارسال مجدد کد تا دیگر
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
درخواست بازیابی رمز عبور
لطفاً پست الکترونیک یا موبایل خود را وارد نمایید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
ارسال مجدد کد تا دیگر
ایمیل بازیابی ارسال شد!
لطفاً به صندوق الکترونیکی خود مراجعه کرده و بر روی لینک ارسال شده کلیک نمایید.
تغییر رمز عبور
یک رمز عبور برای اکانت خود تنظیم کنید
تغییر رمز با موفقیت انجام شد