فرهنگ اتصال
تاریخ انتقادی رسانه های اجتماعی- قیمت: 275,000 تومان
توضیحات و مشخصات
برای پژوهشگران علوم انسانی نوشتن کتاب تا حدودی فعالیتی مبتنی بر گوشهگیری است. مؤلف ساعتها، روزها و هفتهها را تقریباً به شکلی منزوی در بایگانیها و کتابخانهها یا پشت میزی میگذراند. طی بیش از یک دهۀ گذشته، نوشتار به فعالیتی به شدت اجتماعی در همۀ مراحل این فرآیند شامل جستوجو، بایگانی کردن، انتقال ایدهها، تماس با منابع و البته گفتوگوی بیپایان دربارۀ انواع مختلف رسانههای اجتماعی تبدیل شده است.
پژوهش هیچ وقت متوقف نمیشود و نوشتن در همه جا روی میدهد. این کار همۀ جاهای خالی در زمان و مکان را پُر میکند. نوشتن تاریخ انتقادی رسانههای اجتماعی مستلزم ماجراجویی بیپایان و پویاست. وقتی به صفحه رایانه نگاه میکنیم، جهان شبکههای اجتماعی و اجتماعگروی آنلاین تغییر کرده است و به تفسیر مجدد نیاز دارد. دو دلیل برای مکث و اتمام کامل این جریان بیپایان اطلاعات وجود دارد؛ حتی اگر این وقفه به شکلی غمانگیز موقتی باشد. اول، متوجه میشوید که واسطی دیگر با تغییراتی جزئی یا یک برنامۀ کاربردی تازه مشکلات واقعی جهان را حل نخواهد کرد یا اصول تاریخ رسانههای اجتماعی را، که شما پیش از این گردآوری کردهاید، تغییر نمیدهد. دوم، پی میبرید که فعالیتهای اجتماعی آنلاین شما از روابط آفلاین، حتی اگر داخل خانه یا دفتر خود باشید، بیشتر شده است.
یوزه فن دایک (Jose van Dijck) در کتاب فرهنگ اتصال (The culture of connectivity) به دنبال گفتوگوی مداوم با بسیاری از افراد در سه قارۀ متفاوت بود و ذکر اسامی همۀ آنها مستلزم افزودن یک فصل دیگر به این کتاب است.
طی یک دهه اخیر، زندگی شخصی و حرفهای آنها به تدریج با پلتفرمهای شبکههای اجتماعی انباشته شده است. پلتفرمهایی مثل فیسبوک، یوتیوب، ویکی پدیا و بسیاری از رسانههای دیگر به افراد امکان میدهد، همانند خانواده آلوین به وسیله اشتراک گذاری محتوای ارتباطی و ابزار خویشتن، ساختن مسیرهای شغلی و لذت بردن از زندگیهای اجتماعی آنلاین [با دیگران] اتصال برقرار کنند.
در واقع، حضور وسیع پلتفرمها افراد را بر میانگیزد تا بسیاری از فعالیتهای اجتماعی، فرهنگی و حرفهای خود را به این محیطهای آنلاین منتقل کنند. برای نوجوانی همانند زارا آلوین تصور زندگی بدون فیسبوک سخت است و ساندرا به طور عمده برای تداوم ارتباط با مشتریان به توئیتر وابسته شده است.
بریدهای از کتاب فرهنگ اتصال
طی یک دهه گذشته زندگی شخصی و حرفه ای آن ها به تدریج با پلتفرم های شبکه های اجتماعی انباشته شده است پلتفرم هایی همانند فیسبوک و یوتیوب و ویکی پدیا و بسیاری از رسانه های دیگر به افراد امکان می دهد همانند خانواده آلوین از طریق به اشتراک گذاری محتوای ارتباطی و ابزار خویشتن ساختن مسیرهای شغلی و لذت بردن از زندگی های اجتماعی آنلاین با دیگران اتصال برقرار کنند در واقع حضور گسترده پلتفرم ها افراد را بر می انگیزد تا بسیاری از فعالیت های اجتماعی فرهنگی و حرفه ای خود را به این محیط های آنلاین منتقل کنند برای نوجوانی همانند زارا آلوین تصور زندگی بدون فیسبوک دشوار است و ساندرا به طور عمده برای تداومارتباط با مشتریان به توئیتر وابسته شده است.
مشخصات
-
نویسنده:
یوزه فن دایک،
-
مترجم:
حسین حسنی،
-
شابک:
9786000317300
-
قطع:
وزیری
-
تعداد صفحه:
348
-
سال انتشار شمسی:
1402
-
نوبت چاپ:
2
-
جلد کتاب:
شومیز
پدیدآورندگان
-
نویسنده یا مولف کتاب فرهنگ اتصال
-
مترجم کتاب فرهنگ اتصال
برای ثبت نقد و بررسی وارد حساب کاربری خود شوید.