نمای میانی :احمد عربلو را بیشتر به عنوان نویسنده و طنزپرداز کودکان و نوجوانان م یشناسند، اما سابقه او در روزنام هنگاری نیز قابل انکار نیست. این نویسنده متولد 1344 در تهران، کارشناس ارشد ادبیات فارسی است و حدود 17 سال مجله رشد نوجوان را سردبیری کرده است. غیر از سوابق قلمی او که در فهرست آثارش قابل جس توجوست، او ه ماینک سردبیر مجله «یکی بود، یکی نبود » بنیاد ادبیات داستانی نیز هست.
نمای دور :استاد مطهری در سال 1298 در فریمان به دنیا آمد. پس از فراگیری دروس ابتدایی به مشهد رفت و مقدمات علوم اسلامی را فرا گرفت. سپس به قم رفت و در دوره اقامتش در این شهر از محضر بزرگانی چون امام (ره) بهره برد. او علاوه بر تحصیل، در امور اجتماعی و سیاسی نیز مشارکت
داشت و با فدائیان اسلام در ارتباط بود. در سال 1331 به تهران مهاجرت کرد و به تدریس در مدرسه مروی و تألیف و سخنران یهای تحقیقی پرداخت. مطهری همواره در کنار امام بود و به سازماندهی قیام 15 خرداد پرداخت که در همین روزها دستگیر و سپس آزاد شد. همزمان با او جگیری انقلاب، به تألیف کتب مورد نیاز جامعه و ایراد سخنرانی در دانشگا هها و چند مسجد در تهران پرداخت. هنگام بازگشت امام خمینی به ایران مسئولیت کمیته استقبال را عهد هدار شد و تا پیروزی انقلاب و پس از آن همواره در کنار امام، حضوری دلسوزانه داشت تا اینکه یازدهم اردیبهشت سال 1358 هدف گلوله گروهک فرقان قرار گرفت.
از کتاب : محمدعلی بصیری، قاتل استاد بود. او در جلسه گروه فرقان، به محض این که شنید تصمیم گرفته شده یکی از روحانیون را ترور کنند، ب یدرنگ داوطلب این کار شد. رهبر گروه به او گفت: «مطهری یک عنصر طاغوتی است؛ چون در زمان شاه، استاد دانشگاه بود. جرم دیگر او این است که آخوند است؛ آن هم آخوندی که رئیس شورای انقلاب است و نم یگذارد اسلام انقلابی اجرا شود.
از همین قلم :حکایت ملانصرالدین )سور ه مهر( شاه عباس ازاین ور(مدرسه)قصه های من و بابام (فاتحان) پرنده ای که با قفس پرواز کرد (نشر شاهد) قندونمک (کانون)، شاهزاده ای که جادو شد (افق) خواجوی کرمانی (مدرسه) آدم های آبرودار (توسعه کتاب ایران) و ....