پرسش جهانیشدن
مجموعه گفت و گوها با صاحب نظران ایران اسلامی- قیمت: 17,000 تومان
توضیحات و مشخصات
کتاب پرسش جهانی شدن، مجموعه گفت وگوها با صاحب نظران ایران اسلامی است که به کوشش مجمع شهید بهشتی بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف انجام شده است. استاد راهنمای این طرح دکتر عماد افروغ بوده است. استادان و اندیشمندانی که در گفت وگوهای این کتاب شرکت کرده اند در مجموع به سؤال جهانی شدن پاسخ […]
کتاب پرسش جهانی شدن، مجموعه گفت وگوها با صاحب نظران ایران اسلامی است که به کوشش مجمع شهید بهشتی بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف انجام شده است. استاد راهنمای این طرح دکتر عماد افروغ بوده است.
استادان و اندیشمندانی که در گفت وگوهای این کتاب شرکت کرده اند در مجموع به سؤال جهانی شدن پاسخ گفته اند. دکتر افروغ هم کوشیده تا در قالب مقالات، سخنرانی ها و گفت وگوهای مختلف به این سؤال پاسخ دهد که این مقالات در کتاب ما و جهانی شدن توسط انتشارات سوره مهر به چاپ رسیده است. در این کتاب دکتر فرشاد مؤمنی در یک گفت وگو پیراموس بُعد اقتصادی جهانی شدن بر بازار کالا و خدمات، بازار پول بازار و کار و بازار سهام تأکید دارد که آزادسازی کالا و خدمات، منافع سرشاری برای کشورهای توسعه یافته داشته است. اما آزادسازی در بازار نیروی کار به دلیل کنترل ها و ممانعت های شدید و سودآور نبودن آن ها برای کشورهای سرمایه داری اتفاق نیفتاده است. دکتر کاظم نجفی علمی نیز با استفاده از مفهوم جهانی سازی و رشد تجارت جهانی؛ رشد سرمایه گذاری مستقیم خارجی، افزایش تملک ها و ادغام ها و ضمن اشاره به سود و ضرر پیوستن به WTo، مخالفت با آزادسازی نیروی کار و مخالفت با ورود نفت به اقدام تجاری در WTo را مورد تأکید قرار می دهد.
نظر استادیدی چون دکتر رضا داوری اردکانی، حجة الاسلام و المسلمین صادقی رشاد، دکتر اصغر افتخاری، دکتر محمدرضا تاجیک، دکتر شاه حسینی، دکتر محمدرضا دهشیری، دکتر کاظم معتمدنژاد، درباره جهانی شدن آمده است.یکی از مفاهیم سهل و ممتنعی که در سال های اخیر هم در محافل مختلف علمی و آکادمیک در مورد ماهیت، ریشه ها و دلالت های متنوع آن و هم در محافل عمومی تر و به طور خاص در سطح تصمیم گیری ها، سیاست گذاری ها و رفتارهای اقتصادی، سیاسی و فرهنگی غالباً بدون توجه به ظرایف مفهومی و ابعاد پیچیده آن مطرح است، مفهوم جهانی شدن یا جهانی سازی است. البته نگاه شتاب زده و سطحی تنها منحصر به مباحث عمومی نیست، با نهایت تأسف حتی در محافل علمی نیز شاهد برخوردهای هیجانی و بعضاً تقلیل گرایانه در میان موافقان و مخالفان هستیم.
مشخصات
-
شابک:
9.78965E+12
-
قطع:
رقعی
-
تعداد صفحه:
204
-
سال انتشار شمسی:
1388
برای ثبت نقد و بررسی وارد حساب کاربری خود شوید.