هویت ایرانی و حقوق فرهنگی، جلد 3
توضیحات و مشخصات
عمدهترین فصول کتاب «هویتایرانی و حق فرهنگی»، «بحثهایی پیرامون فرهنگ و سیاست»، «جوان و هویت»، «مبانی تبادل فرهنگی و مدیریت فرهنگی و چالشهای فرهنگی» به علاوهی آسیبشناسی فرهنگی است. افروغ دربارهی کتاب «هویت ایرانی و حقوق فرهنگی» می گوید: این کتاب حاصل یک تحقیقات چند ساله است و هنوز هم من معتقدم این تحقیق ادامه […]
عمدهترین فصول کتاب «هویتایرانی و حق فرهنگی»، «بحثهایی پیرامون فرهنگ و سیاست»، «جوان و هویت»، «مبانی تبادل فرهنگی و مدیریت فرهنگی و چالشهای فرهنگی» به علاوهی آسیبشناسی فرهنگی است.
افروغ دربارهی کتاب «هویت ایرانی و حقوق فرهنگی» می گوید: این کتاب حاصل یک تحقیقات چند ساله است و هنوز هم من معتقدم این تحقیق ادامه دارد و من آن را ناتمام فرض نکردهام.
این کتاب دو بحث اصلی دارد. یکی «هویت ایرانی» و دوم «حقوق فرهنگی». مفهوم «هویت تاریخی» یک جامعه و عناصر مقوم آن در طول تاریخ؛ میتواند کارایی ویژهی بسیاری داشته باشد. در سطح اجتماعی یا زیست جهان میتواند خاستگاه حس تعلق، اعتماد و آرامش و به اصطلاح امنیت وجودی افراد باشد و در سطح اقتصادی میتواند مبدا توجه به توسعه فرهنگی پایدار درونزا و در سطح سیاسی مبنای یک نظام سیاسی مشروع یا مقتدر باشد.
مقولهی حقوق فرهنگی ناظر به این نکته اساسی است که مفهوم حق را نباید صرفا در عرصههای فردی و آزادیهای اساسی، مدنی و سیاسی جستجو کرد و وظایف دولت را نیز نباید محصور در حقوق دانست. بلکه به دلیل وجه اجتماعی حیات انسانی و به عبارتی هستی اجتماعی انسانها، وظایف دولت که خود تجلی یک حق اجتماعی، سیاسی است؛ شامل حقوق گستردهتر فرهنگی نیز هست.
مشخصات
-
قطع:
رقعی
-
تعداد صفحه:
288
-
نویسنده:
عماد افروغ،
پدیدآورندگان
-
نویسنده یا مولف کتاب هویت ایرانی و حقوق فرهنگی
برای ثبت نقد و بررسی وارد حساب کاربری خود شوید.