نمای دور:عسکر عباسنژاد: تاکنون دفتر ادبیات و هنر مقاومت حوزه هنری بیش از 70 عنوان کتاب درباره خاطرات عراقیها منتشر کرده است. در این کتابها، عراقیها با اعترافاتشان درباره جنایتهایشان در خرمشهر، عذرخواهی ملی کردهاند. این کتابها به دلیل اینکه بُعد دیگر جنگ از نگاه فرماندهان و نظامیان عراقی بازگو شده، اهمیت بسزایی دارند که از این دست کتابها میتوان به «آتش و خون در خرمشهر» اشاره کرد.عملیات بیتالمقدس دهم اردیبهشت سال 61 و با رمز «یا علی بن ابیطالب (ع)» در سه مرحله به فرماندهی مشترک سپاه پاسداران و ارتش جمهوری اسلامی ایران در منطقه عملیاتی جنوب و غرب کارون، جنوب غربی اهواز و شمال خرمشهر، با هدف آزادسازی خرمشهر، هویزه، جفیر، ایستگاه حسینیه، جاده اهواز ـ خرمشهر و در نهایت انهدام و اخراج دشمن از خاک ایران و رسیدن به مرزهای بینالمللی آغاز شد که در این عملیات پس از چند روز نبرد سخت، بعدازظهر روز سوم خرداد خرمشهر پس از 575 روز از دست عراقیها آزاد شد.
از کتاب:وقتی به خانه شخصی به نام شیخ ابراهیم زیدی رسیدیم، پسر بچه شش سالهای از آن بیرون آمد، سروان عبدالوهاب الحدیثی فرمانده گروهان دوم از گردان اول از تیپ ششم زرهی، دستور شلیک به سوی آن کودک را صادر کرد که بلافاصله مورد هدف واقع شد و جان سپرد.... سروان عبدالوهاب الحدیثی گفت: «ما کودکان ایرانیها را میکشیم تا در آینده و بعد از ما با فرزندانمان نجنگند.» صفحه 17
از همین قلم: شیعه و حکومت در عراق ۱۹۱۴ـ۱۹۹۰ (سوره مهر) تاریخ حرکت اسلامی در عراق: ریشههای فکری و وقایع تاریخی آن (۱۹۲۴ـ۱۹۰۰) (سوره مهر) شبیه صدام (سوره مهر) جنایتهای ما در خرمشهر (سوره مهر) بادهای برفی (سوره مهر)، گردان گمشده (سوره مهر)