پیشنهاد کتاب برای نمایشگاه 1404/ 1

نویسنده درون شما منتظر است!

برای «نوشتن» چه کتاب‌هایی بخوانیم؟

اشتراک گذاری

21 اردیبهشت 1404

گاهی در زندگی لحظه‌هایی را تجربه می‌کنیم که آرزو می‌کنیم کاش می‌شد آن‌ها را روی کاغذ بیاوریم. شاید حتی گاهی در خیال‌مان داستان‌ها را نوشته‌ایم، اما وقتی قلم به دست می‌گیریم، انگار همه‌چیز از ذهن‌مان محو می‌شود. برخی فکر می‌کنند نویسندگی یک «موهبت ذاتی» است، اما حقیقت این است که هیچ‌کس از روز اول نویسنده […]

گاهی در زندگی لحظه‌هایی را تجربه می‌کنیم که آرزو می‌کنیم کاش می‌شد آن‌ها را روی کاغذ بیاوریم. شاید حتی گاهی در خیال‌مان داستان‌ها را نوشته‌ایم، اما وقتی قلم به دست می‌گیریم، انگار همه‌چیز از ذهن‌مان محو می‌شود. برخی فکر می‌کنند نویسندگی یک «موهبت ذاتی» است، اما حقیقت این است که هیچ‌کس از روز اول نویسنده نبوده است.

 

نویسندگی، مثل هر مهارت دیگر، نیاز به یادگیری، تمرین و شناخت دارد. یک نویسنده‌ واقعی پیش از آن که بنویسد، می‌خواند و می‌آموزد. هزاران صفحه مطالعه می‌کند تا بتواند یک صفحه تأثیرگذار خلق کند. این مسیر ساده نیست، ولی غیرممکن هم نیست. فقط کافی است تصمیم بگیرید، اولین قدم را بردارید و ذهن‌تان را برای این سفر هیجان‌انگیز آماده کنید. ما در این مجموعه یادداشت‌ها، همراه شما خواهیم بود تا با معرفی مجموعه‌ای از بهترین و خواندنی‌ترین کتاب‌های انتشارات سوره مهر با موضوعات مختلف، راهنمای شما در نمایشگاه کتاب سال ۱۴۰۴ باشیم. پس، کمربندها را ببندید و آماده شوید تا در دنیای شگفت‌انگیز کتاب‌ها غرق شویم.

اولین کتاب به بررسی اهمیت مرحله آغازین خلق داستان می‌پردازد. کتاب «فلسفه ایده اولیه داستان» نوشته احمد شاکری است. نویسنده عقیده دارد، ایده اولیه، پل ارتباطی میان نویسنده، منتقد و مخاطب است و تحلیل آن کمک می‌کند تا روایت‌ها شکل بگیرند، رشد کنند و دوام یابند. این کتاب به عمق مفهوم ایده اولیه و تأثیر آن بر ساختار داستانی می‌پردازد.

 

اگه به دنبال یک کتاب برای تمرین نویسندگی هستید، این کتاب مناسب شماست. کتاب «درس‌هایی درباره داستان‌نویسی» از لئونارد بیشاپ با بیش از ۳۰۰ درس کاربردی، راهنمایی کامل برای نویسندگان است. از صحنه‌سازی تا شخصیت‌پردازی و گفت‌وگونویسی، هر آن‌چه برای نوشتن حرفه‌ای نیاز دارید در این کتاب آمده. اثری الهام‌بخش برای پرورش ذوق و مهارت نوشتن.

 

 

سومین کتاب، «بررسی عناصر داستان ایرانی» نوشته حسین حداد شامل ۱۶ مقاله است که به تحلیل عناصر داستان‌های ایرانی می‌پردازد. این مقالات از داستان‌های کلاسیک مانند سیاوش و رستم و سهراب تا آثار معاصر همچون بوف کور هدایت را مورد بررسی قرار می‌دهند و نکات جالب و عمیقی از هر یک ارائه می‌دهند.

 

«گام به گام به داستان‌نویسی حرفه‌ای» مجموعه‌ای ده جلدی که توسط ده نویسنده مختلف نوشته شده است و به صورت تخصصی به مباحث مختلف نویسندگی پرداخته است. این مجموعه برای کسانی که می‌خواهند به صورت حرفه‌ای وارد دنیای داستان‌نویسی شوند، ابزارهای لازم را فراهم می‌آورد.

 

 

کمتر کسی است که اسم نادر ابراهیمی را نشنیده باشد اما احتمالا نمی‌دانستید او کتابی با موضوع آموزش نویسندگی دارد. او در کتاب «لوازم نویسندگی»، نوشته برای نویسنده شدن، استعداد کافی نیست؛ باید مهارت‌های نوشتن را آموخت و تقویت کرد. کتاب نادر ابراهیمی به شما کمک می‌کند تا ویژگی‌هایی مثل اراده، جهان‌بینی و عشق به نویسندگی را پرورش دهید و به اهداف نویسندگی‌تان دست پیدا کنید. نویسندگی مهارتی اکتسابی است که با تمرین و اخلاق رشد می‌کند.

اشتراک گذاری

ثبت نظر و نظرات

اولین نفری باش که نظرش منتشر میشه

مطالب مرتبط

ورود / ثبت‌نام
لطفاً شماره موبایل خود را وارد کنید:
برگشت
کد تایید را وارد کنید
ارسال مجدد کد تا دیگر
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
درخواست بازیابی رمز عبور
لطفاً پست الکترونیک یا موبایل خود را وارد نمایید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
ارسال مجدد کد تا دیگر
ایمیل بازیابی ارسال شد!
لطفاً به صندوق الکترونیکی خود مراجعه کرده و بر روی لینک ارسال شده کلیک نمایید.
تغییر رمز عبور
یک رمز عبور برای اکانت خود تنظیم کنید
تغییر رمز با موفقیت انجام شد