مهدی قزلی در گفتوگو با ایرنا:
روایتهای کتاب «فصل باران» به ماه محرم محدود نیست

به گزارش روابط عمومی انتشارات سوره مهر، مهدی قزلی در گفتوگو با خبرنگار کتاب ایرنا، درباره کتاب «فصل باران، روایتهایی از زندگی با حسین (ع)» توضیح داد: همه افرادی که هرکدام روایتهایی از زندگی با امام حسین (ع) در مجموعه «فصل باران» نوشتند به نوعی دستی در آتش نوشتن داشتند یا در این حوزه حرفهای بودند […]
به گزارش روابط عمومی انتشارات سوره مهر، مهدی قزلی در گفتوگو با خبرنگار کتاب ایرنا، درباره کتاب «فصل باران، روایتهایی از زندگی با حسین (ع)» توضیح داد: همه افرادی که هرکدام روایتهایی از زندگی با امام حسین (ع) در مجموعه «فصل باران» نوشتند به نوعی دستی در آتش نوشتن داشتند یا در این حوزه حرفهای بودند به این اندازه که جایزه جلال و جایزه کتاب سال را دریافت کرده باشند یا روزنامهنگار بودند و کتاب ندارند اما همه به شکل جدی مینویسند.
نویسنده کتاب «فصل باران» با اشاره به اینکه این کتاب از ۳۲ روایت تشکیل شده است، افزود: باید توجه داشت در موضوعهای مرتبط با امام حسین (ع) مهم نیست فرد نویسنده چه افتخارهایی داشته یا نداشته، بلکه مساله مهم این است که فرد ماجرا یا روایت از خود را در ارتباط با امام حسین (ع) نوشته است. کتاب اثری با اتمسفر امروز و نسبت انسانهایی که امروز با امام حسین زندگی میکنند، است.
او با تاکید بر محدود نبودن روایتهای کتاب «فصل باران» به ماه محرم، گفت: برخی روایتها از عاشورا، محرم و اربعین حسینی است، البته امام حسین (ع) محدود به ماه محرم نیست و در همه زمانها و مکانها حضور دارد، بنابر این برخی روایتها برای زمانهایی غیر از محرم است.
جمعآوری ۳۲ روایت نه سخت بود و نه ساده
قزلی با اشاره به اینکه جمعآوری ۳۲ روایت در زمانی حدود دو تا سه ماه انجام شده است، ادامه داد: بعد از جمعآوری روایتها یک تا دو ماه ویرایش آن زمان برد، این مدت نه سخت بود و نه ساده گذشت، کار جایی گیر نکرد و عذابآور نبود. وقتی در فرآیند حرفهای کاری را انجام میدهید، اقدامات پیش میرود.
نویسنده کتاب «قصه کربلا» درباره چگونگی انتخاب نویسندگان کتاب «فصل باران» توضیح داد: برای جمعآوری روایتها فراخوان ندادیم، من نویسندگان را با درنظر گرفتن آثاری که منتشر کرده بودند و شناختی که از آنها داشتم، انتخاب کردم. به افراد گفتم و از آنها خواستم تا این روایتها را بنویسند، تقریبا همه انجام دادند البته بودند افرادی که از متنی که آماده کرده بودند رضایت نداشتند و برخی متون به نظر من در سطح کتاب نبود و منتشر نشد.
در کتاب «فصل باران» روایت «آلما» نوشته زهرا افخمینیا، «لباسی برای امیرعباس» نوشته زینب عطایی، «مهمان» نوشته رضا بایرامی، «من از یادت نمیکاهم» نوشته مرضیه اعتمادی، «خانۀ حسینخیز» نوشته فائضه غفارحدادی، «خونپاش و نغمهریز» نوشته معید داستان، «تکیۀ سلمان» نوشته الهام بنعباس، «سوختگان غمت» نوشته صادق وفایینیکو، « گریۀ الکی» نوشته حمیدرضا آزادگان، « واگویههای غریبانۀ یک مادر زخمی» نوشته عطیه هراتیمطلق، «امام حسین مار را میبیند؟» نوشته گیتی باقری، « بغل بزرگ بوس بوسی» نوشته فریناز ربیعی، «محمدرضا جوانآراسته» نوشته محمدرضا جوانآراسته، «نذر» نوشته پرستو علیعسگرنجاد، «آن آه» نوشته زهیر توکلی، « من یاغی نیستم» نوشته جواد شیخالاسلامی، «قصهها» نوشته ندا رسولی، «روز دهم، سپیدپوشان سیاهپوش» نوشته فاطمه شایانپویا، «مثل آبرنگ» نوشته محمدمهدی حاجیپروانه، «گریه کن» نوشته فائزه جوان، «عریضه» نوشته علیرضا رافتی، «کار ما تمام شدنی نیست» نوشته سیدمحمدحسین شاهوازی، «قهرمان پیادهروی» نوشته نرگس قزلی، «لکنت» نوشته عباس قاضیزاهدی، «بیا تا برویم» نوشته مهدیحاجعلی محمدی، «شیرچای پاکستانی و کلوچۀ زابلی» نوشته محمدحسام حاجیفرجاله، «اهل روضه» نوشته نرگس فرجادامین، «کاش همان دم» نوشته مجدالدین معلمی، «طلبیده» نوشته بهاره مرشدی، «قربانی» نوشته» علیرضا ناصریمنفرد، «دستی که میخواست بیفتد» نوشته مهدی ناظری و مهدی قزلی با «فصل باران» نویسندگان کتاب «فصل باران» جمعآوری شده است.
کتاب «فصل باران، روایتهایی از زندگی با حسین(ع)» به کوشش مهدی قزلی در قطع رقعی، جلد شومیز، کاغذ بالکی، در ۲۷۶ صفحه، با شمارگان هزار و ۲۵۰ نسخه، توسط انتشارات سوره مهر در سال ۱۴۰۳ منتشر شد.
آخرین مطالب
-
خاطرات زهرا شجاعی منتشر شد
16 تیر 1404
-
روایت صدسال روضهخوانی روزانه در خانه ابوزیدآباد
14 تیر 1404
-
معرفی تازهترین آثار ادبیات عاشورایی سوره مهر
13 تیر 1404
-
پرترهای از یک مردِ تمام
11 تیر 1404
-
پرترهای از یک مردِ تمام
11 تیر 1404
-
«عایده»؛ مادری به رسم اموهب
7 تیر 1404
-
غافلگیریهای «ناخلف»
21 خرداد 1404
-
روایتی بدون روتوش از جنگ اروپایی قرن۲۱
20 خرداد 1404
-
داستان بومی، آیینه فرهنگ اقلیمهاست
18 خرداد 1404
-
شعر باید راوی اتفاقات زمانه خودش باشد
17 خرداد 1404
ثبت نظر و نظرات
مطالب مرتبط
-
-
داستان بومی، آیینه فرهنگ اقلیمهاست
-
18 خرداد 1404
-
-
-
شعر باید راوی اتفاقات زمانه خودش باشد
-
17 خرداد 1404
-
-
-
علیرضا قزوه: رباعی عصاره اندیشه شاعرش است
-
13 خرداد 1404
-
-
-
زندگی عاشقانه در توفان جنگ
-
7 خرداد 1404
-
-
-
حمید حسام: عرفان «بازیدراز» را در سلوک شهید حسن ترک...
-
29 اردیبهشت 1404
-
-
-
کامور بخشایش: اسارت، روایتی فراموششده در ادبیات دفاع مقدس...
-
26 اردیبهشت 1404
-
-
-
خسته نباشید آقای شاعر!
-
26 اردیبهشت 1404
-
-
-
مراسم جشن امضای کتاب «پاییز آمد» برگزار میشود
-
26 اردیبهشت 1404
-
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.