برگزیدگان پویش کتابخوانی«مهاجر سرزمین آفتاب» معرفی شدند
پویش کتابخوانی «مهاجر سرزمین آفتاب» که در بهمن ماه 1401 توسط انتشارات سورهمهر آغاز شده بود با معرفی برگزیدگان، 25 تیر ماه در تالار مهر حوزه هنری برگزار شد.
آیین پایانی این پویش روز گذشته در سالن مهر حوزه هنری انقلاب اسلامی با حضور علاقمندان به کتاب، اهالی رسانه و مسئولان انتشارات سورهمهر برگزار شد. در ابتدای مراسم کلیپی از زندگینامه مرحومه سبا بابایی به نمایش درآمد. سپس گروه موسیقی هنگام به سرپرستی آقای جعفری فضای سالن را درگیر نوای سنتی ایرانی_ژاپنی کرد.
در ادامه با دعوت مجری، بلقیس بابایی دختر مرحوم بابایی روی سن حاضر شد و به بیان خاطرات مادرش پرداخت. بابایی در پاسخ به این سوال که چه چیز مادر را آنقدر متفاوت کرده است، گفت: تنها خاطرۀ من از مادر که در ذهنم بسیار پررنگ و یادآوری آن برایم بسیار ناراحت کننده است، سفر ما به ژاپن هست که من به علت بیماریش همراه او بودم. هرچند که بیماری مادر مانع فعالیتهای اجتماعیش شده بود اما او همچنان با سختی علاقهاش را نشان میداد، مثلا در بازی والیبال ایران و ژاپن که در کشور ژاپن بود مادر تیم ملی ایران را تشویق میکرد. پس از پیروزی تیم والیبال کاپیتان تیم دسته گلی به مادرم داد و به او ادای احترام کرد که مادرم بسیار خوشحال و متحول شد.
بابایی افزود: در حال حاضر با وجود اینکه یک سال از نبودن مادر میگذرد جایش آنقدر خالی است که گاهی نمیتوانم خودم را کنترل کنم. ما سالها کنار هم بودیم و مادر تمام خاطرات من حضور پررنگی دارد.
در ادامه زهره بحرالعلومی معلم، هنرمند و اوریگامیست ایرانی با همراهی و شوق کودکانه مخاطبین به ساختن اوریگامی هایی پرداخت که ساختن آنها را نقطۀ مشترک خاطرات خود با سبا بابایی میدانست. بحرالعلومی در حاشیه ساخت اوریگامی به خاطراتش با خانم بابایی در زمان حیات ایشان اشاره کرد.
در نهایت نوبت به بخش هیجان انگیز مراسم رسید. با دعوت مجری، خانم بابایی در کنار گوی شیشه ای حاضر شد. ابتدا به قید قرعه به 9 نفر از حاضرین در سالن و اعضای باشگاه مخاطبان سوره مهر مبلغ 1 میلیون تومان و به 6 نفر از کسانی که در پویش کتاب «مهاجر سرزمین آفتاب» شرکت کرده بودند، مبلغ 2 میلیون تومان هدیه داده شد.
اسامی برگزیدگان به شرح زیر است:برندگان جایزه دو میلیون تومانی: محبوبه نیکو، ثنا فتحی آشتیانی، عاطفه مومنزاده عالم، مریم خوشنجات، مرجان ترمه باف برندگان باشگاه مخاطبان سورهمهر:امیرخانی، زهرا فلاحی،عارفه کبیر، امیرحسین، محمد منتظری، افسانه ولایی و صاحبان کدهای 103، 142 و 138
در آخرین مرحله نوبت به برنده 50 میلیونی رسید، پس از بیرون کشیدن اعداد از گوی شیشهای توسط خانم بابایی، مجری با خواندن نام خانم حمیده مهران از بندر ماهشهر برنده جایزه 50میلیون تومانی را اعلام کرد. دقایقی بعد با حمیده مهران تماس گرفته شد تا حاضرین در سالن شاهد خوشحالی برنده این مسابقه باشند. مراسم با گرفتن عکس یادگاری به پایان رسید.
آخرین مطالب
-
معرفی تازهترین کتابهای طنز سورهمهر
8 بهمن 1403
-
«عربیکا» روایتی از زندگی در لبنان زیر سایه جنگ
6 بهمن 1403
-
انتشار چهار دفتر شعر در انتشارات سورهمهر
1 بهمن 1403
-
زندگینامه یک شهید دهههفتادی منتشر شد
18 دی 1403
-
«بیسردار» داستان زنان کلیمی در عصر مشروطه
16 دی 1403
-
«مهمان حبیب» روایتنامهای از حمله تروریستی در سالگرد شهادت سردار سلیمانی
12 دی 1403
-
داستان زندگی «عمو حیدر» پیشکسوت کشتی منتشر شد
11 دی 1403
-
در رویداد ملی «ایران بانو»؛ نویسنده کتاب «فرنگیس» بانوی تاثیرگذار ایرانی در حوزه فرهنگ و هنر شد
5 دی 1403
-
روایتی از شش ماه زندگی «بر دامان آمستردام»
4 دی 1403
-
«یسبحون» هجده روایت از هجده نویسنده در باب قرآن
2 دی 1403
ثبت نظر و نظرات
مطالب مرتبط
-
-
«صلیب سلمان»؛ در جست و جوی حقیقت از ایران تا آلمان
-
30 مرداد 1402
-
-
-
مراسم رونمایی «سیطره» لغو شد
-
29 مرداد 1402
-
-
-
سماوا منتشر کرد؛ سهگانه «دروازه مردگان» صوتی شد
-
23 مرداد 1402
-
-
-
اثری دیگر از سماوا؛ «ساجی» صوتی شد
-
8 مرداد 1402
-
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.